Gebruik openlucht infrastructuur

Gebruik openluchtinfrastructuur voor sportclubs
Beste bestuur van Meeuwen S.K.

Vanaf maandag 18 mei mogen clubs en verenigingen opnieuw buiten sporten. Dat mag in groepen van maximaal 20 personen, waaronder 1 coach of meerderjarige toezichter.

Verenigingen die normaal gezien gebruik maken van de gemeentelijke sportinfrastructuur, krijgen de kans om hun activiteiten te hervatten in open lucht. In elk kerkdorp van Oudsbergen zijn er openluchtaccommodaties die je kan reserveren. Hier vind je een overzicht van de locaties.
  Reserveren Je kan een accommodatie reserveren via 089 810 100 of info@oudsbergen.be. Geef daarbij de naam van je sportclub, de contactpersoon, je telefoonnummer en de datum en het uur van je voorkeur door.

Let op, er mag maximum één club per locatie op hetzelfde tijdstip sporten. Tussen de trainingsuren is er telkens een pauze van 15 minuten, zodat de ene groep al weg is voor de andere toekomt. Blijf dus niet rondhangen en vertrek onmiddellijk na je training.
  Praktische afspraken Natuurlijk is het belangrijk dat ook tijdens het sporten de coronamaatregelen strikt gevolgd worden. Houd mindstens 1,50 meter afstand van anderen.Voorzie zelf producten om je handen regelmatig te ontsmetten.Gebruik geen of zo weinig mogelijk sportmateriaal. Iedereen moet z’n eigen materiaal meebrengen.Ouders zetten hun kinderen af en pikken ze na de training weer op zonder uit hun auto te komen.Iedereen komt maximum 5 minuten voor de training toe en gaat na de training onmiddellijk naar huis. Doe je sportkledij thuis al aan.Er is geen drankvoorziening.Sporthallen, douches, toiletten en andere gemeentelijke infrastructuur blijven gesloten. Veel sportplezier!

Met vriendelijke groeten
Gemeentebestuur Oudsbergen