Infovergadering Jeugd 2019-2020

De start van het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 nadert met rasse schreden. Achter de schermen zijn we hard blijven doorwerken om de voorbereidingsprogramma’s tijdig in orde te krijgen voor het voetbalseizoen 2019-2020.
Wij nodigen jullie graag uit op onze jaarlijkse jeugdvergadering. Aangezien tijdens de maanden juli en augustus nog heel wat spelers/ouders op verlof zijn, hebben we beslist om de jeugdvergadering dit jaar door te laten gaan op donderdag 20 juni.  De vergadering vindt plaats in de grote kantine en start om 20h00.
Tijdens deze vergadering zal een uiteenzetting worden gegeven over de werking van de club, trainer(s) per ploeg, trainingsmomenten per ploeg, afspraken voor spelers en ouders tijdens trainingen en wedstrijden, …. .
Wij rekenen op de aanwezigheid van iedereen.
Spelers die nieuw zijn op de club hebben de mogelijkheid om de clubkledij te passen en hun lidgeld te betalen. Dit kan enkel voor aanvang van de vergadering, vanaf 19h30.