info afgevaardigden/trainers

Het nieuwe voetbalseizoen staat alweer voor de deur.
Ongetwijfeld is uw club al enkele weken in volle voorbereiding voor de start van de competitie, van onze kant uit wensen wij graag een aantal zaken te verduidelijken :

– Uitslag bij wedstrijd U8 t.e.m. U13
Vanaf dit seizoen dient er ook bij wedstrijden vanaf U8 t.e.m. U13 een uitslag ingevuld te worden. Deze uitslag is niet zichtbaar op de website en er wordt geen ranking opgemaakt.
Deze informatie zal het o.a. mogelijk maken om bij de herindeling rond Nieuwjaar op te volgen of de doorgegeven niveaucode naar behoren wordt ingeschat.

– Melden forfait
Vanaf dit seizoen kan uw club voor alle wedstrijden een forfait melden via E-Kickoff. Nieuw is wel dat dergelijke melding tot maximum 4 uur voor aanvang van de wedstrijd mogelijk is.

– Melden afgelasting (wedstrijden jeugd & reserven)
Het melden van een afgelasting omwille van de onbespeelbaarheid van een terrein blijft mogelijk tot maximum 3 uur voor aanvang van de wedstrijd. Binnen de 3 uur voor aanvang zal het de scheidsrechter zijn die ter plaatse beslist over de bespeelbaarheid van het terrein.
Wij benadrukken nogmaals dat deze tool enkel kan gebruikt worden omwille van de onbespeelbaarheid van het terrein wegens slechte weersomstandigheden. Elk misbruik (verdoken forfait, ¿) zal door het Comité worden opgevolgd!

– Doorsturen digitaal wedstrijdblad onderbouw – U6 t.e.m. U13
Wij wijzen er nogmaals op dat ook het digitaal wedstrijdblad voor wedstrijden U6 t.e.m. U13 tijdig en correct dient doorgestuurd te worden.
Het Provinciaal Comité zal hier streng op toekijken en ingrijpen waar nodig. De club die aan de basis ligt van het niet (kunnen) doorsturen van het digitaal wedstrijdblad zal hiervoor de reglementair voorziene boete van 4 ¿ worden opgelegd.