Rode Duivels

Op dinsdag 27 maart (aftrap 20u45, Koning Boudewijnstadion Brussel) spelen de Rode Duivels hun eerste voorbereidingswedstrijd voor het Wereldkampioenschap en dit tegen Saoedi-Arabië, eveneens gekwalificeerd voor het WK. Na de twee oefenwedstrijden in november tegen Mexico en Japan zal dit de eerste keer zijn dat de spelers opnieuw samenkomen.

Ter gelegenheid van deze wedstrijd organiseert de KBVB een jeugdactie (U16) voor alle aangesloten clubs. De praktische informatie vindt u hieronder terug.

Per club kunnen maximaal 50 kaarten bekomen worden (maximaal 1 begeleider per 4 spelers onder 16 jaar inbegrepen). Er wordt een bedrag van 10 euro/ticket, administratie- en verzendingskosten inbegrepen, aangerekend via de rekening courant. Indien je bijkomende tickets wenst te bestellen voor ouders, niet-leden¿ dan kost dit slechts 20 euro/ticket, administratie- en verzendingskosten inbegrepen. De tickets kunnen enkel gebruikt worden voor leden aangesloten bij uw club en mogen onder geen beding worden doorgegeven of verkocht aan derden. U kan uw totale en unieke aanvraag versturen naar tickets@footbel.com voor 16 maart 2018 (ten laatste 12u) of zolang de voorraad strekt. De e-tickets worden per mail verstuurd naar de gerechtigde correspondent. Het volstaat om op de link te klikken en de tickets te printen. Dit hoeft niet in kleur! Wel rekening houden met het feit dat de tickets slechts 1 keer mogen afgedrukt worden. Indien u ze meerdere keren afdrukt, zal enkel de eerste persoon die zich met het ticket aan de ingang aanbiedt toegelaten worden in het stadion. De actie is geldig tot de bovenvermelde uiterste datum of zolang de voorraad strekt. Samen maken we er opnieuw een onvergetelijke avond van, van begin tot eind !