Jeugdactie

Op dinsdag 11 juli (15u) ontvangen onze Flames Rusland in Denderleeuw. Met jouw team betaal je onder 16 jaar 1¿ voor een ticket!

Het oefenduel met Rusland is de laatste voorbereidingswedstrijd van onze Red Flames richting EK.
De wedstrijd is dé gelegenheid om met jouw jeugdteam eens te proeven van de fantastische sfeer bij een Red Flames-wedstrijd en hét moment om met jouw ogen te stelen van de dribbels van Tessa Wullaert, de tackles van Aline Zeler of de knappe saves van onze doelvrouwen.

De jeugdactie geldt voor clubs aangesloten bij de KBVB. Jouw gerechtigde correspondent kan via een e-mail naar tickets@footbel.com tickets bestellen voor jouw team, voor 10 juli 2017. Onder 16 jaar is de prijs van een ticket 1 EUR, boven 16 jaar bedraagt de prijs 5 EUR. Belangrijk: deze tickets mogen niet worden doorgegeven/verkocht aan derden en kunnen enkel per mail via de gerechtigde correspondent aangevraagd worden.

Belgian Red Flames ¿ Rusland
Dinsdag 11 juli 2017, 15u00
Stadion Denderleeuw (Van Roystadion)
Stadionlaan 5, 9470 Denderleeuw