Belgie – Tsjechie

Beste Voetbalvriend,

Onze Rode Duivels spelen op maandag 5 juni een vriendschappelijke wedstrijd tegen Tsjechiƫ in het Koning Boudewijnstadion (aftrap om 20u45).

Deze wedstrijd kadert in de voorbereiding van de volgende WK-kwalificatiewedstrijd van onze nationale ploeg tegen Estland in Tallinn op vrijdag 9 juni.

Wat de vriendschappelijke wedstrijd tegen Tsjechiƫ betreft, organiseert de Bond een jeugdactie (U16) voor alle bij de KBVB aangesloten clubs. Alle informatie vind je hieronder.

Per club kunnen maximaal 50 kaarten bekomen worden (maximaal 1 begeleider per 4 spelers onder 16 jaar inbegrepen). Er wordt een bedrag van 10 euro/ticket incl. administratie- en verzendingskosten aangerekend via de rekening courant. De tickets kunnen enkel gebruikt worden voor leden aangesloten bij uw club en mogen onder geen beding worden doorgegeven of verkocht aan derden. U kan uw aanvraag versturen naar tickets@footbel.com voor 31 mei 2017 (ten laatste 12u). De e-tickets worden per mail verstuurd naar de gerechtigde correspondent. Het volstaat om op de link te klikken en de tickets te printen. Dit hoeft niet in kleur! Wel rekening houden met het feit dat de tickets slechts 1 keer mogen afgedrukt worden. Indien u ze meerdere keren afdrukt, zal enkel de eerste persoon die zich met het ticket aan de ingang aanbiedt toegelaten worden in het stadion. De actie is geldig tot de bovenvermelde uiterste datum of zolang de voorraad strekt. Samen maken we er opnieuw een onvergetelijke avond van, van begin tot eind ! Come on Belgium !